Je selecteerde

Samsung Galaxy J4 Plus Internet automatisch instellen

Samsung Galaxy J4 Plus - Internet - automatisch instellen - Stap 1
* Om mobiel internet van Telenet te activeren, sms gratis DATA naar 1962. Je ontvangt binnen ongeveer 1 minuut een nieuwe sms met de instellingen. Ga daarna verder met Stap 2.
Samsung Galaxy J4 Plus - Internet - automatisch instellen - Stap 2
* Geen bericht met instellingen ontvangen? Klik dan op hier om de instellingen alsnog te ontvangen (een nieuw venster opent). Voer je mobiele nummer in, selecteer merk en type toestel, selecteer *Telenet MMS en Telenet WAP* en kies *Verstuur instellingen*. Ga daarna verder met Stap 2.
Samsung Galaxy J4 Plus - Internet - automatisch instellen - Stap 3
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor mobiel internet. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Samsung Galaxy J4 Plus - Internet - automatisch instellen - Stap 4
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Samsung Galaxy J4 Plus - Internet - automatisch instellen - Stap 5
* Startscherm. * Zet de Samsung Galaxy J4 Plus uit en vervolgens weer aan om de instellingen te activeren. * Uitleg over hoe je kunt internetten? Klik hier voor een stappenplan. * Geen internetverbinding? Klik hier om de instellingen handmatig controleren.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende