Je selecteerde

Apple iPhone 5c MMS handmatig instellen

Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 1
* Bij de iPhone 5c is het niet mogelijk om de instellingen voor mms per sms te ontvangen. Daarom volgen hier de instructies om je iPhone 5c handmatig in te stellen voor mms.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 3
* Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 4
* Als *Mobiele data* is uitgeschakeld, schakel *Mobiele data* in. * Als *Mobiele data* is ingeschakeld, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Mobiel datanetwerk*. * Is de optie *Mobiel datanetwerk* niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten 'Carrier Settings' te installeren.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 6
* Scroll naar beneden. Bewerk de details voor *MMS* als volgt: * Bij *APN*, voer mms.be in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer niets in. * Bij *Wachtwoord*, voer niets in.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 7
* Bij *MMSC*, voer http://mmsc.telenet.be in. * Bij *Mms-proxy*, voer 195.130.149.100:80 in. * Bij *Maximale mms-grootte*, voer 300000 in.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 8
* Kies *Terug*.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 9
* De iPhone 5c is nu ingesteld voor gebruik van mms. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 10
* Startscherm. * Zet de iPhone 5c uit en vervolgens weer aan om de instellingen te activeren. * *Let op:* de activering is pas compleet na het versturen van een eerste mms. Verstuur daarom nu een willekeurige mms naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen. Uitleg over hoe een mms opstellen en versturen? Klik op afbeeldingen verzenden voor het stappenplan.
Apple iPhone 5c - MMS - handmatig instellen - Stap 11
* Binnen enkele minuten komt de mms terug, als die is gelukt. * Controleer ontvangst van de mms via de berichteninbox van de iPhone 5c.
Vorige Stap 1 van 11 Volgende