Je selecteerde

Apple iPhone 4 S MMS handmatig instellen

Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 1
* Bij de iPhone 4S is het niet mogelijk om de instellingen voor mms per sms te ontvangen. Daarom volgen hier de instructies om je iPhone 4S handmatig in te stellen voor mms.
Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 2
* Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 3
* Kies *Algemeen*.
Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 4
* Kies (*Mobiel*) *Netwerk*.
Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Mobiele data* en schakel deze in.
Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 6
* Kies *Mobiel datanetwerk*. * Is de optieĀ  *Mobiel datanetwerk* niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten 'Carrier Settings' te installeren.
Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 7
Bewerk de details voor *Mms* als volgt: * Bij *APN*, voer mms.be in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer niets in. * Bij *Wachtwoord*, voer niets in. * Bij *MMSC*, voer http://mmsc.telenet.be in. * Bij *Mms-proxy*, voer 195.130.149.100: 80 in. * Bij *Maximale mms-grootte*, voer 300000 in. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 8
* Startscherm. * Zet de iPhone 4S uit en vervolgens weer aan om de instellingen te activeren. * *Let op:* de activering is pas compleet na het versturen van een eerste mms. Verstuur daarom nu een willekeurige mms naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen. Uitleg over hoe een mms opstellen en versturen? Klik op afbeeldingen verzenden voor het stappenplan.
Apple iPhone 4 S - MMS - handmatig instellen - Stap 9
* Binnen enkele minuten komt de mms terug, als die is gelukt. * Controleer ontvangst van de mms via de berichteninbox van de iPhone 4S.
Vorige Stap 1 van 9 Volgende