Je selecteerde

Apple iPhone 4 S met iOS 6 MMS handmatig instellen

Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 1
* Bij de iPhone 4s is het niet mogelijk om de instellingen voor mms per sms te ontvangen. Daarom volgen hier de instructies om je iPhone 4s handmatig in te stellen voor mms.
Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 4s met iOS 6. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone 4s, klik hier. * Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 3
* Kies *Algemeen*.
Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Mobiele data* en schakel deze in. * Kies *Schakel 3G in* en schakel deze in. * Kies *Mobiel datanetwerk*.
Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 6
* Scroll naar beneden. Onder *Mms*; * Bij *APN*, voer mms.be in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer niets in. * Bij *Wachtwoord*, voer niets in.
Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 7
* Bij *MMSC*, voer http://mmsc.telenet.be in. * Bij *Mms-proxy*, voer 195.130.149.100:80 in. * Bij *Maximale mms-grootte*, voer 300000 in. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 8
* Startscherm. * Zet de iPhone 4s uit en vervolgens weer aan om de instellingen te activeren. * *Let op:* de activering is pas compleet na het versturen van een eerste mms. Verstuur daarom nu een willekeurige mms naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen. Uitleg over hoe een mms opstellen en versturen? Klik op afbeeldingen verzenden voor het stappenplan.
Apple iPhone 4 S met iOS 6 - MMS - handmatig instellen - Stap 9
* Binnen enkele minuten komt de mms terug, als die is gelukt. * Controleer ontvangst van de mms via de berichteninbox van de iPhone 4s.
Vorige Stap 1 van 9 Volgende