Je selecteerde

Apple iPhone 3G MMS handmatig instellen

Apple iPhone 3G - MMS - handmatig instellen - Stap 1
* Bij de iPhone 3G is het niet mogelijk om de instellingen voor mms per sms te ontvangen. Daarom volgen hier de instructies om je iPhone 3G handmatig in te stellen voor mms.
Apple iPhone 3G - MMS - handmatig instellen - Stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 3G met iOS. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone 3G, klik hier. Installatie van de iOS4-update is onomkeerbaar en vertraagt de menunavigatie van de iPhone 3G aanzienlijk. Telenet raadt installatie van deze update dan ook af. * Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 3G - MMS - handmatig instellen - Stap 3
* Kies *Algemeen*.
Apple iPhone 3G - MMS - handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Netwerk*.
Apple iPhone 3G - MMS - handmatig instellen - Stap 5
* Kies *Mobiel datanetwerk*.
Apple iPhone 3G - MMS - handmatig instellen - Stap 6
Bewerk de details voor *Mms* als volgt: * Bij *APN*, voer mms.be in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer niets in. * Bij *Wachtwoord*, voer niets in. * Bij *MMSC*, voer http://mmsc.telenet.be in. * Bij *Mms-proxy*, voer 195.130.149.100:80 in. * Bij *Maximale mms-grootte*, voer 300000 in. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 3G - MMS - handmatig instellen - Stap 7
* Startscherm. * Zet de iPhone 3G uit en vervolgens weer aan om de instellingen te activeren. * *Let op:* de activering is pas compleet na het versturen van een eerste mms. Verstuur daarom nu een willekeurige mms naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen. Uitleg over hoe een mms opstellen en versturen? Klik op afbeeldingen verzenden voor het stappenplan.
Apple iPhone 3G - MMS - handmatig instellen - Stap 8
* Binnen enkele minuten komt de mms terug, als die is gelukt. * Controleer ontvangst van de mms via de berichteninbox van de iPhone 3G.
Vorige Stap 1 van 8 Volgende