Je selecteerde

Apple iPhone 11 Pro MMS handmatig instellen

Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 1
* Bij de Apple iPhone 11 Pro is het niet mogelijk om de instellingen voor mms per sms te ontvangen. Daarom volgen hier de instructies om je Apple iPhone 11 Pro handmatig in te stellen voor mms.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Mobieledatanetwerk*. * Is de optie *Mobieledatanetwerk* niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten 'Carrier Settings' te installeren.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 5
* Bewerk de details voor *MMS* als volgt: * Bij *APN*, voer mms.be in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer niets in. * Bij *Wachtwoord*, voer niets in.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 6
* Bij *MMSC*, voer http://mmsc.telenet.be in. * Bij *Mms-proxy*, voer 195.130.149.100 in:80. * Bij *Maximale mms-grootte*, voer 300000 in.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 7
* Kies *Vorige*.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 8
* Keer terug naar het Startscherm. * Om het proces te voltooien en de instellingen te activeren, moet het toestel opnieuw gestart worden. Je Apple iPhone 11 Pro is dan ingesteld voor het gebruik van mms. * Voor instructies over het herstarten van je toestel, raadpleeg de volgende stappen.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 9
* Om de Apple iPhone 11 Pro uit te schakelen, druk op de aan/uit-toets en de volume-omhoog-toets op de zijkant van de Apple iPhone 11 Pro en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 10
* Sleep het aan/uit-symbool naar rechts.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 11
* De Apple iPhone 11 Pro is uitgeschakeld.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 12
* Om de Apple iPhone 11 Pro in te schakelen, druk op de aan/uit-toets aan de zijkant van de Apple iPhone 11 Pro en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 13
* Als dit scherm verschijnt, maak een veegbeweging omhoog vanaf de onderkant van het scherm. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 14
* Als dit scherm verschijnt, voer de pincode in en kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 15
* De Apple iPhone 11 Pro is nu gereed voor gebruik.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 16
* Startscherm. * Zet de Apple iPhone 11 Pro uit en vervolgens weer aan om de instellingen te activeren. * *Let op:* de activering is pas compleet na het versturen van een eerste mms. Verstuur daarom nu een willekeurige mms naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen. Uitleg over hoe een mms opstellen en versturen? Klik op afbeeldingen verzenden voor het stappenplan.
Apple iPhone 11 Pro - MMS - handmatig instellen - Stap 17
* Binnen enkele minuten komt de mms terug, als die is gelukt. * Controleer ontvangst van de mms via de berichteninbox van de Apple iPhone 11 Pro.
Vorige Stap 1 van 17 Volgende